Tippszótár

Sportfogadási kisokos. Részletes leírások a fogadási típusokról.

Kulcsszó Megnevezés Leírás
Alternative Corners Alternatív szögletek Ennél a lehetőségnél néhány szögletszámot kínálnak (pl. 8, 9, 10, 11 szöglet), és ezek mindegyikénél három lehetőség közül választhatunk (felett - pontosan - alatt).
Asian total score under/over 2 Ázsiai gólszám alatt/felett 2 A fogadás arra vonatkozik, hogy a meccsen 2-nél kevesebb, vagy több gól születik. Ha 1 vagy kevesebb gól születik a meccsen, az “Alatt” tippek a nyertesek; a "Felett" fogadások vesztesek. Ha 2 gól születik a meccsen, az összes bet érvénytelennek tekintendő, nem számít, hogy a fogadás “Felett” vagy “Alatt” volt. Ilyenkor a tét visszajár. Ha 3 vagy több gól születik a meccsen, az “Alatt” fogadások vesztesek, a “Felett” fogadások nyertesek.
Asian total score under/over 2,25 Ázsiai gólszám alatt/felett 2,25 Ez tulajdonképpen két fogadásból álló összetett fogadás: 1 fogadás a 2 gól alatt/felett és 1 fogadás a 2.5 gól alatt/felett. Például: ha 10€-val fogadunk a 2.25 gól alatt/felettre, akkor a fogadás kétfelé van osztva: egy 5 € fogadás a 2 alatt/felett. És egy 5 € fogadás a 2.5 gól alatt/felett. Ha 1 vagy kevesebb gól születik a meccsen, az "Alatt" fogadások nyertesek; a "Felett" fogadások vesztesek. Ha 2 gól születik a meccsen, azok akik a "Felett"-re fogadtak, elvesztik tétjük 50%-át és tétjük 50%-a döntetlen, azok, akik az "Alatt”-ra fogadtak, azok tétjének 50%-a nyertes és 50%-a döntetlen. Ha 3 vagy több gól születik a meccsen, az "Alatt" fogadások vesztesek, a “Felett" fogadások nyertesek.
Asian total score under/over 2,5 Ázsiai gólszám alatt/felett 2,5 Ha 2 vagy kevesebb gól születik a meccsen, az "Alatt" fogadások nyertesek, a "Felett" fogadások vesztesek. Ha 3 vagy több gól születik a meccsen, az "Alatt" fogadások vesztesek, a "Felett" fogadások nyertesek.
Asian total score under/over 2,75 Ázsiai gólszám alatt/felett 2,75 Ez tulajdonképpen két fogadásból álló összetett fogadás: 1 fogadás a 2.5 gól alatt/felett és 1 fogadás a 3 gól alatt/felett. Például: ha 10€-val fogadunk a 2.75 gól alatt/felettre, akkor a fogadás kétfelé van osztva: egy 5€ fogadás a 2.5 alatt/felett. És egy 5€ fogadás a 3 gól alatt/felett. Ha 2 vagy kevesebb gól születik a meccsen, az "Alatt" fogadások nyertesek; a "Felett" fogadások vesztesek. Ha 3 gól születik a meccsen, azok akik az "Alattra"-ra fogadtak, elvesztik tétjük 50%-át és tétjük 50%-a döntetlen, azok, akik az "Felett”-re fogadtak, azok tétjének 50%-a nyertes és 50%-a döntetlen. Ha 4 vagy több gól születik a meccsen, az "Alatt" fogadások vesztesek, a “Felett" fogadások nyertesek.
Asian total score under/over 3 Ázsiai gólszám alatt/felett 3 A fogadás arra vonatkozik, hogy a meccsen 3-nál kevesebb, vagy több gól születik. Ha 2 vagy kevesebb gól születik a meccsen, az “Alatt” tippek a nyertesek; a "Felett" fogadások vesztesek. Ha 3 gól születik a meccsen, az összes bet érvénytelennek tekintendő, nem számít, hogy a fogadás “Felett” vagy “Alatt” volt. Ha 4 vagy több gól születik a meccsen, az “Alatt” fogadások vesztesek, a “Felett” fogadások nyertesek.
AH +0.0 Ázsiai hendikep +0.0 AH Ez a hendikep fogadás egy az egyben az, mint a Draw No Bet (DNB), ugyanis döntetlen esetében visszakapod a pénzed az online fogadóirodától. Akkor nyersz, ha az általad megfogadott csapat megnyeri a meccset.
AH +0.25 Ázsiai hendikep +0.25 AH Ennek a hendikep fogadás típusnak az esetében akkor nyersz, ha az általad preferált csapat nyer. Abban az esetben, ha kikap a csapat, akkor elbukod a fogadást. Amennyiben döntetlen eredmény születik, akkor a fogadásra feltett téted 50%-a “nyertes”, a téted másik felét pedig visszakapod a fogadóirodától.
AH +0.5 Ázsiai hendikep +0.5 AH A +0.50-ös ázsiai hendikep fogadás típusnál akkor nyersz, ha az általad preferált csapat nyer, valamint abban az esetben, ha az adott mérkőzés végeredménye döntetlen lesz. Akkor viszont, ha kikap a csapat, elveszted a fogadásra feltett összeget.
AH +0.75 Ázsiai hendikep +0.75 AH Abban az esetben nyersz, ha az általad választott csapat megnyeri az adott meccset, vagy döntetlent sikerül elérnie. Viszont ennek az ázsiai hendikep fogadás típusnak van egy érdekessége is: amennyiben az általad preferált csapat csak 1 gólos különbséggel szenved vereséget , akkor az a téted 50%-át visszaadja a fogadóiroda, így csak a másik felét veszíted el.
AH +1.0 Ázsiai hendikep +1.0 AH Amennyiben az általad preferált csapat nyer, illetve döntetlent ér el, megnyered a fogadását. Amennyiben viszont legalább két góllal kikap, akkor elveszíted a fogadást. A speciális eset, az AH +1.0 ázsiai hendikep fogadás típusnál az, ha az általad támogatott csapat csupán 1 gólkülönbségű vereséget szenved. Ilyenkor ugyanis a fogadásra feltett téted egészét visszafizeti az online szerencsejáték szolgáltató.
AH +1.25 Ázsiai hendikep +1.25 AH Akkor kapod meg a nyeremény 100%-át, ha az általad megtippelt csapat megnyeri az adott meccset, vagy döntetlen eredményt ér el. Abban az esetben, ha 1 gólos különbséggel kikap, akkor a téted egyik fele nyertes lesz, a másik felét pedig visszafizeti a fogadóiroda.
AH +1.5 Ázsiai hendikep +1.5 AH Abban az esetben nyersz, ha az általad preferált csapat nyer, döntetlen eredményt ér el, illetve, ha csupán 1 gólos különbséggel veszíti el az adott mérkőzést.
AH +1.75 Ázsiai hendikep +1.75 AH Abban az esetben, ha az általad preferált csapat megnyeri a mérkőzést, vagy döntetlen eredménnyel végez, akkor a várható nyereményed egészét megkapod. Ha 1 góllal kap ki a csapatod, akkor a várható nyereményed 100%-át megkapod. Ugyanakkor viszont, ha két gólos különbséggel kap ki az általad megfogadott csapat, akkor is csak a fogadásod 50%-át fogod elveszíteni, a téted másik 50%-át visszafizeti a fogadóiroda.
AH +2.0 Ázsiai hendikep +2.0 AH Abban az esetben nyersz, ha az általad megtippelt csapat nyer, döntetlent játszik, vagy csak 1 gólos különbséggel kap ki. Amennyiben 2 gólos vereséget szenved, akkor a fogadásra feltett téted egészét visszakapod. Ha 3 vagy több találattal kikap a preferált csapat, az a tét elvesztésével jár.
AH -0.25 Ázsiai hendikep -0.25 AH Abban az esetben nyersz, ha az általad preferált csapat minimum 1 gól különbséggel megnyeri az adott meccset. Amennyiben a mérkőzés döntetlennel végződik, akkor a feltett téted egyik felét vissza fogod kapni, a másik felét viszont elveszíted.
AH -0.5 Ázsiai hendikep -0.5 AH Kizárólag csak abban az esetben nyersz ennél az ázsiai hendikep fogadás típusnál, ha az általad megtippelt csapat megnyeri a találkozót.
AH -0.75 Ázsiai hendikep -0.75 AH Abban az esetben nyersz, ha az általad megtippelt csapat minimum 2 gólos különbséggel nyeri meg az adott mérkőzést. Amennyiben csupán 1 gólos különbséggel nyer, akkor a fogadásra feltett téted egyik felét visszafizeti az online fogadóiroda, viszont a másik fele nyertes lesz.
AH -1.0 Ázsiai hendikep -1.0 AH Akkor fogsz nyerni ennél az ázsiai hendikep fogadás típusnál, ha az általad megtippelt csapat legalább két gólos különbséggel hozza a meccset. Amennyiben csak 1 gólos különbséggel nyer, a fogadásra feltett tét egészét visszakapod.
AH -1.25 Ázsiai hendikep -1.25 AH Amennyiben az általad megtippelt csapat minimum két gólos különbséggel nyer, a fogadásod nyertes. Viszont, ha csupán 1 góllal tud nyerni a kiszemelted, a téted 50%-át visszakapod, a felét viszont elveszted.
AH -1.5 Ázsiai hendikep -1.5 AH Ahhoz, hogy ezzel az ázsiai hendikep fogadással nyerhess, az általad megtippelt csapatnak minimum két gólos különbséggel kell megnyernie az adott mérkőzést.
AH -1.75 Ázsiai hendikep -1.75 AH Ennél a hendikep fogadás változatnál a nyeremény 100%-át akkor kapod meg, ha az általad megtippelt csapat minimum 3 gólos különbséggel hozza a meccset. Amennyiben a kiszemelted csupán 2 gólos különbséggel tud nyerni, akkor a téted 50%-át visszakapod, míg a fogadásra feltett téted másik fele nyertes lesz. Minden más esetben a fogadás összegét elveszted.
AH -2.0 Ázsiai hendikep -2.0 AH Abban az esetben, ha az általad megtippelt csapat csak két gólos különbséggel nyer, az online fogadóiroda visszafizeti a fogadásra feltett téted egészét. Amennyiben a csapatod képes 3 gólos különbséggel hozni az adott összecsapást, akkor a várható nyereményed 100%-át megkapod.
Number of Cards Büntetőlapok száma A mérkőzés során összesen kiosztott lapok (sárga, piros) számára fogadhatunk. Nem egész határt használnak itt is, így vagy alattra, vagy felettre tehetjük a voksunk. Egy piros lap, két sárga lapnak számít.
Team Corners Csapat szögletek Úgy működik, ahogy a csapat gólok is, tehát a választott mérkőzésen az egyik fél által elvégzett szögletek számára tippelhetünk, kétesélyes (alatt/felett) formában.
DBC Dupla esély A mérkőzés három lehetséges végkimenetelét leszűkítjük kettőre (1X - X2 - 12). Például az 1X-nél arra fogadunk, hogy a hazai csapat nyer, vagy döntetlen lesz az eredmény. X2 esetén a vendég csapat vagy győz vagy döntetlen lesz a végeredmény. 12 (egy kettő) esetén vagy a hazai vagy a vendégcsapat győzelmét várjuk. Ebben az esetben (döntetlen estén) elveszítjük a fogadást.
Single tip Egyes kötés/fogadás Az egyszeri kötés/fogadás (egyszeri tét) egy esemény, egy kimenetelére való fogadás. A választott tippnek helyesnek kell lennie, hogy a fogadás nyerjen.
Live bet Élő fogadás Manapság elég sok mérkőzés esetében elérhető, hogy a meccs közben is kínálnak fogadási lehetőséget a fogadóirodák. Ez az élő fogadás, tehát konkrétan a meccs közben tippelhetünk. Az esetek többségében videós közvetítést is biztosít az iroda, így egy helyen nézhetjük a sporteseményt és fogadhatunk is rá. A kínálat általában hasonló a mérkőzés előtti lehetőségekhez.
Timecast Első gól időpontja és az első gólt szerző játékos Ennél a fogadásnál el kell találni az első gólt szerző játékost és a gól időpontját. A gól időpontjára általában három intervallum választható: 1-20 perc , 20-45 perc és 46+ perc. A fogadás akkor nyertes, ha az első gólszerző játékost és a gól időintervallumát is eltaláltuk.
Time of First Card Első kiosztott büntető lap ideje Itt arra tippelhetünk, hogy előre megadott időintervallumban osztanak-e ki lapot. Például lesz-e büntetőlap az első félórában.
First/Last Goal to Score Első/utolsó gól szerzője Két fogadási típus, amelyeknél arra a játékosra tippelhetünk, aki szerintünk az első, vagy épp az utolsó találatot szerzi majd a mérkőzésen.
Corner Race Elsőnek éri el a tippelt szögletek számát A két csapat közül mely csapat éri el előbb, a megadott határszámot. Például lehet tippelni arra , hogy a Liverpool éri el előbb a 3-at. Ez a fogadás akkor nyertes, ha az angol csapat előbb végez el 3 szögletet, mint az ellenfele.
Result and Both Team Score Yes/No Eredmény és mindkét csapat szerez gólt igen/nem Itt a „Játékidő eredménye” és „Mindkét csapat szerez gólt” esemény van kombinálva. Hat lehetséges kimenetel van: 1) Hazai csapat nyer és mindkét csapat szerez gólt 2) Hazai csapat nyer és nem mindkét csapat szerez gólt 3) Döntetlen és mindkét csapat szerez gólt 4) Döntetlen és Nem mindkét csapat szerez gólt 5) Vendég csapat nyer és mindkét csapat szerez gólt 6) Vendég csapat nyer és nem mindkét csapat szerez gólt.
Half Time or Full Time Félidei állás vagy Végeredmény Arra lehet tippelni, hogy az adott csapat félidőben vagy a mérkőzés végén vezetni fog. A kettő közül ha az egyik teljesül, a fogadás nyertes. Természetesen a döntetlent is megtehetjük és ha a félidő vagy a végeredmény döntetlen, akkor nyertünk is.
Half Time/Full Time Félidei állás/Végeredmény Ez a fogadási típus, két tippet is magába foglal (többes kötés), hiszen a félidői állás mellett, a végeredményt is el kell találni. Összesen 9 kimenetel közül választhatunk (Félidei állás/Végeredmény - 1/1; 1/2; 1/X; 2/1; 2/2; 2/X; X/1; X/2; X/X).
Half Time Félidő eredmény A félidei állásra lehet tippelni háromesélyes formában (hazai (1) – döntetlen (X) – vendég(2)).
Goal in both halves Gól mindkét félidőben Olyan fogadási típus, melynél arra teszünk fel pénzt, hogy mindkét játékrészben születik gól. A nyertes fogadáshoz lényegtelen, hogy melyik csapat szerzi a gólokat, amikből tehát legalább egy kell mindegyik félidőben.
SH_GG Gólok a második félidőben Ennél a fogadási piacnál arra lehet fogadni, hogy a mérkőzés második félidejében rúgnak-e gólt a csapatok. Ha bármelyik csapat által születik gól a második félidőben, akkor a „Második félidőben gólt rúg” (SH GG - Second Half Goal Goal) valósul meg. Amennyiben viszont nem születik gól a második félidőben, akkor a „Második félidőben nincs gól” (SH NG - Second Half No Goal) fogadás lesz a nyertes.
FH_GG Gólok az első félidőben Ennél a piacnál arra lehet fogadni, hogy a mérkőzés első félidejében rúgnak-e gólt a csapatok. Ha bármelyik csapat által születik gól az első félidőben, akkor az „Első félidőben gólt rúg” (FH GG - First Half Goal Goal) valósul meg. Amennyiben viszont nem születik gól az első félidőben, akkor az „Első félidőben nincs gól” ( FH NG - First Half No Goal) fogadás lesz a nyertes.
UO05 Gólok száma 0.5 alatt/felett Egy olyan népszerű fogadási lehetőség, ahol a fogadónak azt kell megtippelnie, hogy a fogadásban érintett két csapat összesített góljaiknak a száma egy meghatározott érték feletti (több), vagy alatti (kevesebb) lesz, tehát mindkét csapat találatai számítanak, amik összeadódnak. Általában nem egész, hanem felezett értékhatárokat adnak meg a fogadóirodák és ehhez a megadott határhoz képest fogadhatunk arra, hogy ennél több (over), vagy épp kevesebb (under) gól születik a mérkőzésen. Például: „Gólszám 0.5” Ennél a fogadási lehetőségnél az alábbi két kimenetel kerül feltüntetésre: 1) Kevesebb, mint 0,5 (U0.5). Nyertessé akkor válik a fogadás, ha nem esik gól a mérkőzésen. 2) Több, mint 0,5 (O0.5). Nyertessé akkor válik a fogadás, ha 1, vagy több gól születik a mérkőzésen. A határ 0,5-től kezdődik, ahol nyertes a tippünk, ha legalább egy gól lesz. Ezzel válik kétesélyessé a fogadás, hiszen 0.5 találat nem lesz, vagy alatta lesz a gólok száma, vagy felette.
UO15 Gólok száma 1.5 alatt/felett Egy olyan népszerű fogadási lehetőség, ahol a fogadónak azt kell megtippelnie, hogy a fogadásban érintett két csapat összesített góljaiknak a száma egy meghatározott érték feletti (több), vagy alatti (kevesebb) lesz, tehát mindkét csapat találatai számítanak, amik összeadódnak. Általában nem egész, hanem felezett értékhatárokat adnak meg a fogadóirodák és ehhez a megadott határhoz képest fogadhatunk arra, hogy ennél több (over), vagy épp kevesebb (under) gól születik a mérkőzésen. Például: „Gólszám 1.5” Ennél a fogadási lehetőségnél az alábbi két kimenetel kerül feltüntetésre: 1) Kevesebb, mint 1.5 (U1.5). Nyertessé akkor válik a fogadás, ha 1, vagy ha nem esik gól a mérkőzésen. 2) Több, mint 1.5 (O1.5). Nyertessé akkor válik a fogadás, ha 2, vagy több gól születik a mérkőzésen. Ezzel válik kétesélyessé a fogadás, hiszen 1.5 találat nem lesz, vagy alatta lesz a gólok száma, vagy felette.
UO25 Gólok száma 2.5 alatt/felett Egy olyan népszerű fogadási lehetőség, ahol a fogadónak azt kell megtippelnie, hogy a fogadásban érintett két csapat összesített góljaiknak a száma egy meghatározott érték feletti (több), vagy alatti (kevesebb) lesz, tehát mindkét csapat találatai számítanak, amik összeadódnak. Általában nem egész, hanem felezett értékhatárokat adnak meg a fogadóirodák és ehhez a megadott határhoz képest fogadhatunk arra, hogy ennél több (over), vagy épp kevesebb (under) gól születik a mérkőzésen. Például: „Gólszám 2.5” Ennél a fogadási lehetőségnél az alábbi két kimenetel kerül feltüntetésre: 1) Kevesebb, mint 2.5 (U2.5). Nyertessé akkor válik a fogadás, ha 1, vagy 2 gól születik, illetve ha nem esik gól a mérkőzésen. 2) Több, mint 2.5 (O2.5). Nyertessé akkor válik a fogadás, ha 3, vagy több gól születik a mérkőzésen. Ezzel válik kétesélyessé a fogadás, hiszen 2.5 találat nem lesz, vagy alatta lesz a gólok száma, vagy felette.
UO35 Gólok száma 3.5 alatt/felett Egy olyan népszerű fogadási lehetőség, ahol a fogadónak azt kell megtippelnie, hogy a fogadásban érintett két csapat összesített góljaiknak a száma egy meghatározott érték feletti (több), vagy alatti (kevesebb) lesz, tehát mindkét csapat találatai számítanak, amik összeadódnak. Általában nem egész, hanem felezett értékhatárokat adnak meg a fogadóirodák és ehhez a megadott határhoz képest fogadhatunk arra, hogy ennél több (over), vagy épp kevesebb (under) gól születik a mérkőzésen. Például: „Gólszám 3.5” Ennél a fogadási lehetőségnél az alábbi két kimenetel kerül feltüntetésre: 1) Kevesebb, mint 3.5 (U3.5). Nyertessé akkor válik a fogadás, ha 1, 2, vagy 3 gól születik, illetve ha nem esik gól a mérkőzésen. 2) Több, mint 3.5 (O3.5). Nyertessé akkor válik a fogadás, ha 4, vagy több gól születik a mérkőzésen. Ezzel válik kétesélyessé a fogadás, hiszen 3.5 találat nem lesz, vagy alatta lesz a gólok száma, vagy felette.
UO45 Gólok száma 4.5 alatt/felett Egy olyan népszerű fogadási lehetőség, ahol a fogadónak azt kell megtippelnie, hogy a fogadásban érintett két csapat összesített góljaiknak a száma egy meghatározott érték feletti (több), vagy alatti (kevesebb) lesz, tehát mindkét csapat találatai számítanak, amik összeadódnak. Általában nem egész, hanem felezett értékhatárokat adnak meg a fogadóirodák és ehhez a megadott határhoz képest fogadhatunk arra, hogy ennél több (over), vagy épp kevesebb (under) gól születik a mérkőzésen. Például: „Gólszám 4.5” Ennél a fogadási lehetőségnél az alábbi két kimenetel kerül feltüntetésre: 1) Kevesebb, mint 4.5 (U4.5). Nyertessé akkor válik a fogadás, ha 1, 2, 3 vagy 4 gól születik, illetve ha nem esik gól a mérkőzésen. 2) Több, mint 4.5 (O4.5). Nyertessé akkor válik a fogadás, ha 5, vagy több gól születik a mérkőzésen. Ezzel válik kétesélyessé a fogadás, hiszen 4.5 találat nem lesz, vagy alatta lesz a gólok száma, vagy felette.
UO55 Gólok száma 5.5 alatt/felett Egy olyan népszerű fogadási lehetőség, ahol a fogadónak azt kell megtippelnie, hogy a fogadásban érintett két csapat összesített góljaiknak a száma egy meghatározott érték feletti (több), vagy alatti (kevesebb) lesz, tehát mindkét csapat találatai számítanak, amik összeadódnak. Általában nem egész, hanem felezett értékhatárokat adnak meg a fogadóirodák és ehhez a megadott határhoz képest fogadhatunk arra, hogy ennél több (over), vagy épp kevesebb (under) gól születik a mérkőzésen. Például: „Gólszám 5.5” Ennél a fogadási lehetőségnél az alábbi két kimenetel kerül feltüntetésre: 1) Kevesebb, mint 5.5 (U5.5). Nyertessé akkor válik a fogadás, ha 1, 2, 3, 4 vagy 5 gól születik, illetve ha nem esik gól a mérkőzésen. 2) Több, mint 5.5 (O5.5). Nyertessé akkor válik a fogadás, ha 6, vagy több gól születik a mérkőzésen. Ezzel válik kétesélyessé a fogadás, hiszen 5.5 találat nem lesz, vagy alatta lesz a gólok száma, vagy felette.
Total Goals by Home/Away team Gólok száma a hazai/vendég csapatnál Ennél a fogadási típusnál a hazai vagy a vendég együttes góljainak a számára fogadhatunk, egy nem egész határhoz viszonyítva (alatt/felettre). Így lesz két kimenetele a fogadásunknak.
Number of goals Gólok száma pontosan A kiválasztott mérkőzésen szerzett találatok számát tippelhetjük meg pontosan. Fogadhatunk akár arra is, hogy nem születik gól (0 gól). Sok irodánál lehetőségünk nyílik rá, hogy külön a csapatokra fogadjunk gólszám szerint, illetve ugyanezt megtehetjük a félidőkre lebontva is.
Goal Scorer Gólszerző A mérkőzésen gólt szerző játékosra tippelhetünk. Létezik olyan változat is, amikor néhány játékost kiemelnek a csapatokból, akiknél arra is fogadhatunk, legalább 2 vagy épp 3 gólt szereznek. Egyes irodáknál (Pl. Bet365) némely játékos esetében lehetőségünk nyílik megjátszani a "Nem szerez gólt" opciót is.
Team to Score Gólt szerző csapat Négy lehetőséget magába foglaló fogadási típus. Lehet tippelni arra, hogy nem találnak be a csapatok (nincs gól) és arra is, hogy mindkét csapat betalál. Illetve választhatjuk a csak hazai, vagy csak vendég csapat gólját is, amiknél a nyerés feltétele, hogy a másik csapat ne találjon be.
Triple mixed betting Hármas kötés A hármas (vagy több) kötés három (vagy több) tippből áll, három (vagy több) eseményre vonatkozóan. Az összes tippnek helyesnek kell lennie, hogy a fogadás nyerjen.
Long term betting Hosszú távú fogadás Többnyire az adott bajnokság nyertesére, legjobb vagy épp legeredményesebb játékosára fogadhatunk ilyen módon. Ahogy a neve is utal rá, nem egyetlen mérkőzésre tippelünk, hanem egy adott sportesemény, liga, bajnokság későbbi szakaszára vagy épp legeredményesebb játékosára fogadhatunk ilyen módon. Ez a hosszú táv jelenthet heteket, hónapokat, de akár éveket is. Ebben az esetben például még a foci VB kezdete előtt, megjátszhatjuk VB győztesnek, az általunk kiválasztott ország csapatát, jellemzően jobb szorzóval. Előny az, hogy magas szorzót kapunk, de jelentős hátrány, hogy hosszú időre, hónapokra de nem ritkán akár fél évre is kizárhatjuk a befektetett tőkénket. 
Wincast Játékidő eredménye (1,2,X) és első gólt szerző játékos Ennél az fogadásnál a „Játékidő eredménye” (1-hazai, 2-vendég, X-döntetlen) és az „Első gólt szerző játékos” esemény van kombinálva. A fogadás akkor nyertes, ha minkét kombinált esemény kimenetele nyertes.
Result and Over/Under Játékidő eredménye (1,2,X) és gólok száma alatt/felett Néhány fogadóirodánál például a Bwin-n találkozhatunk ezzel a fogadási típussal. Ennél a fogadásnál a „Játékidő eredménye” (1-hazai, 2-vendég, X-döntetlen) és a „Gólok alatt/felett” esemény van kombinálva. A fogadás akkor nyertes, ha minkét kombinált esemény kimenetele nyertes.
Double mixed betting Kettes kötés A kettes kötés két különböző sporteseményből válogatott tipp. Mindkét tippnek helyesnek kell lenni, hogy a fogadás nyerjen.
To Be Booked Lapot kap A hivatalos csapatkeretben szereplő játékosok esetében fogadhatunk arra, hogy kapnak büntetőlapot (piros, sárga) a mérkőzés során.
Red Card given Lesz piros lap Két kimenetelű fogadás (igen vagy nem), amelyben tippelhetünk, hogy a mérkőzés ideje alatt lesz-e piros lap.
BTS Mindkét csapat szerez gólt Két kimenetelű fogadás (Igen/Nem). Amennyiben arra érkezik tipp, hogy mindkét csapat szerez gólt (Igen - BTTS), fogadásunk akkor nyertes, ha mind a két fél betalál a mérkőzés során.
DNB Nincs fogadás döntetlenre Szó szerint fordítva: nincs fogadás döntetlenre. A döntetlent itt kizárják a fogadásból és csak a két csapat győzelmére lehet tippelni. Amennyiben a fogadott csapat nyer, úgy megnyertük a fogadást, viszont döntetlen esetén a tét visszajár.
Corners Összesített szögletek Ennél a fogadás típusnál három kimenetelt adnak meg számunkra. Például: 9 felett - Pontosan 9 szöglet - 9 alatt.
Anytime Scorecast Pontos végeredmény és bármikor gólt szerző játékos Gyakorlatilag ugyanaz mint a Scorecast csak itt a „Pontos végeredményt” és „Bármikor gólt szerző játékos” esemény van kombinálva. A fogadás akkor nyertes, ha minkét kombinált esemény kimenetele nyertes.
Scorecast Pontos végeredmény és első gólt szerző játékos Ennél a fogadásnál a „Pontos végeredményt” és az „Első gólt szerző játékos” esemény van kombinálva. Scorecast fogadható általában csak az első félidőre is. A fogadás akkor nyertes, ha minkét kombinált esemény kimenetele nyertes.
Correct Score Pontos végeredményre való fogadás A mérkőzés pontos végeredményére történő fogadás. Például: Barcelona - Arsenal 2:1.
Total Corners 10.5 under/over Szögletek száma 10.5 alatt/felett Ennél a fogadási típusnál azt kell megtippelni, hogy a csapatok összesen, a teljes játékidőben (90 perces játékidőben) 10,5 szögletnél kevesebb vagy több szögletet rúgnak. Itt felezett értékhatárokat adnak meg a fogadóirodák és ehhez a megadott határhoz képest fogadhatunk arra, hogy ennél több (over), vagy épp kevesebb (under) szöglet születik a mérkőzésen. Például: „10,5 szöglet”. Ennél a fogadási lehetőségnél az alábbi két kimenetel kerül feltüntetésre: 1) Kevesebb, mint 10.5 szöglet. Nyertessé akkor válik a fogadás, ha 10, vagy annál kevesebb szöglet születik a mérkőzésen. 2) Több, mint 10.5. Nyertessé akkor válik a fogadás, ha 11, vagy ennél több szöglet születik a mérkőzésen. Ezzel válik kétesélyessé a fogadás, hiszen 10.5 szöglet nem lesz, vagy alatta lesz a szögletek száma, vagy felette.
Total Corners 11.5 under/over Szögletek száma 11.5 alatt/felett Ennél a fogadási típusnál azt kell megtippelni, hogy a csapatok összesen, a teljes játékidőben (90 perces játékidőben) 11,5 szögletnél kevesebb vagy több szögletet rúgnak. Itt felezett értékhatárokat adnak meg a fogadóirodák és ehhez a megadott határhoz képest fogadhatunk arra, hogy ennél több (over), vagy épp kevesebb (under) szöglet születik a mérkőzésen. Például: „11,5 szöglet”. Ennél a fogadási lehetőségnél az alábbi két kimenetel kerül feltüntetésre: 1) Kevesebb, mint 11.5 szöglet. Nyertessé akkor válik a fogadás, ha 11, vagy annál kevesebb szöglet születik a mérkőzésen. 2) Több, mint 11.5. Nyertessé akkor válik a fogadás, ha 12, vagy ennél több szöglet születik a mérkőzésen. Ezzel válik kétesélyessé a fogadás, hiszen 11.5 szöglet nem lesz, vagy alatta lesz a szögletek száma, vagy felette.
Total Corners 12.5 under/over Szögletek száma 12.5 alatt/felett Ennél a fogadási típusnál azt kell megtippelni, hogy a csapatok összesen, a teljes játékidőben (90 perces játékidőben) 12,5 szögletnél kevesebb vagy több szögletet rúgnak. Itt felezett értékhatárokat adnak meg a fogadóirodák és ehhez a megadott határhoz képest fogadhatunk arra, hogy ennél több (over), vagy épp kevesebb (under) szöglet születik a mérkőzésen. Például: „12,5 szöglet”. Ennél a fogadási lehetőségnél az alábbi két kimenetel kerül feltüntetésre: 1) Kevesebb, mint 12.5 szöglet. Nyertessé akkor válik a fogadás, ha 12, vagy annál kevesebb szöglet születik a mérkőzésen. 2) Több, mint 12.5. Nyertessé akkor válik a fogadás, ha 13, vagy ennél több szöglet születik a mérkőzésen. Ezzel válik kétesélyessé a fogadás, hiszen 12.5 szöglet nem lesz, vagy alatta lesz a szögletek száma, vagy felette.
Total Corners 8.5 under/over Szögletek száma 8.5 alatt/felett Ennél a fogadási típusnál azt kell megtippelni, hogy a csapatok összesen, a teljes játékidőben (90 perces játékidőben) 8,5 szögletnél kevesebb vagy több szögletet rúgnak. Itt felezett értékhatárokat adnak meg a fogadóirodák és ehhez a megadott határhoz képest fogadhatunk arra, hogy ennél több (over), vagy épp kevesebb (under) szöglet születik a mérkőzésen. Például: „8,5 szöglet”. Ennél a fogadási lehetőségnél az alábbi két kimenetel kerül feltüntetésre: 1) Kevesebb, mint 8.5 szöglet. Nyertessé akkor válik a fogadás, ha 8, vagy annál kevesebb szöglet születik a mérkőzésen. 2) Több, mint 8.5. Nyertessé akkor válik a fogadás, ha 9, vagy ennél több szöglet születik a mérkőzésen. Ezzel válik kétesélyessé a fogadás, hiszen 8.5 szöglet nem lesz, vagy alatta lesz a szögletek száma, vagy felette.
Total Corners 9.5 under/over Szögletek száma 9.5 alatt/felett Ennél a fogadási típusnál azt kell megtippelni, hogy a csapatok összesen, a teljes játékidőben (90 perces játékidőben) 9,5 szögletnél kevesebb vagy több szögletet rúgnak. Itt felezett értékhatárokat adnak meg a fogadóirodák és ehhez a megadott határhoz képest fogadhatunk arra, hogy ennél több (over), vagy épp kevesebb (under) szöglet születik a mérkőzésen. Például: „9,5 szöglet”. Ennél a fogadási lehetőségnél az alábbi két kimenetel kerül feltüntetésre: 1) Kevesebb, mint 9.5 szöglet. Nyertessé akkor válik a fogadás, ha 9, vagy annál kevesebb szöglet születik a mérkőzésen. 2) Több, mint 9.5. Nyertessé akkor válik a fogadás, ha 10, vagy ennél több szöglet születik a mérkőzésen. Ezzel válik kétesélyessé a fogadás, hiszen 9.5 szöglet nem lesz, vagy alatta lesz a szögletek száma, vagy felette.
1X2 Teljes játékidő eredménye A legismertebb fogadási típus, a mérkőzés végeredményére (hazai (1) – döntetlen (X) – vendég(2)) történő háromesélyes fogadás.
Most Corners Több szöglet Arra tippelünk, hogy melyik csapat végez el több szögletet a mérkőzésen. Háromesélyes fogadás, hiszen a két csapat közül egyik és másik is nyerheti, de lehet döntetlen is.