Tippszótár

Sportfogadási kisokos. Részletes leírások a fogadási típusokról.

Kulcsszó

Alternative Corners

Leírás

Ennél a lehetőségnél néhány szögletszámot kínálnak (pl. 8, 9, 10, 11 szöglet), és ezek mindegyikénél három lehetőség közül választhatunk (felett - pontosan - alatt).

Kulcsszó

Asian total score under/over 2

Leírás

A fogadás arra vonatkozik, hogy a meccsen 2-nél kevesebb, vagy több gól születik. Ha 1 vagy kevesebb gól születik a meccsen, az “Alatt” tippek a nyertesek; a "Felett" fogadások vesztesek. Ha 2 gól születik a meccsen, az összes bet érvénytelennek tekintendő, nem számít, hogy a fogadás “Felett” vagy “Alatt” volt. Ilyenkor a tét visszajár. Ha 3 vagy több gól születik a meccsen, az “Alatt” fogadások vesztesek, a “Felett” fogadások nyertesek.

Kulcsszó

Asian total score under/over 2,25

Leírás

Ez tulajdonképpen két fogadásból álló összetett fogadás: 1 fogadás a 2 gól alatt/felett és 1 fogadás a 2.5 gól alatt/felett. Például: ha 10€-val fogadunk a 2.25 gól alatt/felettre, akkor a fogadás kétfelé van osztva: egy 5 € fogadás a 2 alatt/felett. És egy 5 € fogadás a 2.5 gól alatt/felett. Ha 1 vagy kevesebb gól születik a meccsen, az "Alatt" fogadások nyertesek; a "Felett" fogadások vesztesek. Ha 2 gól születik a meccsen, azok akik a "Felett"-re fogadtak, elvesztik tétjük 50%-át és tétjük 50%-a döntetlen, azok, akik az "Alatt”-ra fogadtak, azok tétjének 50%-a nyertes és 50%-a döntetlen. Ha 3 vagy több gól születik a meccsen, az "Alatt" fogadások vesztesek, a “Felett" fogadások nyertesek.

Kulcsszó

Asian total score under/over 2,5

Leírás

Ha 2 vagy kevesebb gól születik a meccsen, az "Alatt" fogadások nyertesek, a "Felett" fogadások vesztesek. Ha 3 vagy több gól születik a meccsen, az "Alatt" fogadások vesztesek, a "Felett" fogadások nyertesek.

Kulcsszó

Asian total score under/over 2,75

Leírás

Ez tulajdonképpen két fogadásból álló összetett fogadás: 1 fogadás a 2.5 gól alatt/felett és 1 fogadás a 3 gól alatt/felett. Például: ha 10€-val fogadunk a 2.75 gól alatt/felettre, akkor a fogadás kétfelé van osztva: egy 5€ fogadás a 2.5 alatt/felett. És egy 5€ fogadás a 3 gól alatt/felett. Ha 2 vagy kevesebb gól születik a meccsen, az "Alatt" fogadások nyertesek; a "Felett" fogadások vesztesek. Ha 3 gól születik a meccsen, azok akik az "Alattra"-ra fogadtak, elvesztik tétjük 50%-át és tétjük 50%-a döntetlen, azok, akik az "Felett”-re fogadtak, azok tétjének 50%-a nyertes és 50%-a döntetlen. Ha 4 vagy több gól születik a meccsen, az "Alatt" fogadások vesztesek, a “Felett" fogadások nyertesek.

Kulcsszó

Asian total score under/over 3

Leírás

A fogadás arra vonatkozik, hogy a meccsen 3-nál kevesebb, vagy több gól születik. Ha 2 vagy kevesebb gól születik a meccsen, az “Alatt” tippek a nyertesek; a "Felett" fogadások vesztesek. Ha 3 gól születik a meccsen, az összes bet érvénytelennek tekintendő, nem számít, hogy a fogadás “Felett” vagy “Alatt” volt. Ha 4 vagy több gól születik a meccsen, az “Alatt” fogadások vesztesek, a “Felett” fogadások nyertesek.

Kulcsszó

AH +0.0

Leírás

Ez a hendikep fogadás egy az egyben az, mint a Draw No Bet (DNB), ugyanis döntetlen esetében visszakapod a pénzed az online fogadóirodától. Akkor nyersz, ha az általad megfogadott csapat megnyeri a meccset.

Kulcsszó

AH +0.25

Leírás

Ennek a hendikep fogadás típusnak az esetében akkor nyersz, ha az általad preferált csapat nyer. Abban az esetben, ha kikap a csapat, akkor elbukod a fogadást. Amennyiben döntetlen eredmény születik, akkor a fogadásra feltett téted 50%-a “nyertes”, a téted másik felét pedig visszakapod a fogadóirodától.

Kulcsszó

AH +0.5

Leírás

A +0.50-ös ázsiai hendikep fogadás típusnál akkor nyersz, ha az általad preferált csapat nyer, valamint abban az esetben, ha az adott mérkőzés végeredménye döntetlen lesz. Akkor viszont, ha kikap a csapat, elveszted a fogadásra feltett összeget.

Kulcsszó

AH +0.75

Leírás

Abban az esetben nyersz, ha az általad választott csapat megnyeri az adott meccset, vagy döntetlent sikerül elérnie. Viszont ennek az ázsiai hendikep fogadás típusnak van egy érdekessége is: amennyiben az általad preferált csapat csak 1 gólos különbséggel szenved vereséget , akkor az a téted 50%-át visszaadja a fogadóiroda, így csak a másik felét veszíted el.

Kulcsszó

AH +1.0

Leírás

Amennyiben az általad preferált csapat nyer, illetve döntetlent ér el, megnyered a fogadását. Amennyiben viszont legalább két góllal kikap, akkor elveszíted a fogadást. A speciális eset, az AH +1.0 ázsiai hendikep fogadás típusnál az, ha az általad támogatott csapat csupán 1 gólkülönbségű vereséget szenved. Ilyenkor ugyanis a fogadásra feltett téted egészét visszafizeti az online szerencsejáték szolgáltató.

Kulcsszó

AH +1.25

Leírás

Akkor kapod meg a nyeremény 100%-át, ha az általad megtippelt csapat megnyeri az adott meccset, vagy döntetlen eredményt ér el. Abban az esetben, ha 1 gólos különbséggel kikap, akkor a téted egyik fele nyertes lesz, a másik felét pedig visszafizeti a fogadóiroda.

Kulcsszó

AH +1.5

Leírás

Abban az esetben nyersz, ha az általad preferált csapat nyer, döntetlen eredményt ér el, illetve, ha csupán 1 gólos különbséggel veszíti el az adott mérkőzést.

Kulcsszó

AH +1.75

Leírás

Abban az esetben, ha az általad preferált csapat megnyeri a mérkőzést, vagy döntetlen eredménnyel végez, akkor a várható nyereményed egészét megkapod. Ha 1 góllal kap ki a csapatod, akkor a várható nyereményed 100%-át megkapod. Ugyanakkor viszont, ha két gólos különbséggel kap ki az általad megfogadott csapat, akkor is csak a fogadásod 50%-át fogod elveszíteni, a téted másik 50%-át visszafizeti a fogadóiroda.

Kulcsszó

AH +2.0

Leírás

Abban az esetben nyersz, ha az általad megtippelt csapat nyer, döntetlent játszik, vagy csak 1 gólos különbséggel kap ki. Amennyiben 2 gólos vereséget szenved, akkor a fogadásra feltett téted egészét visszakapod. Ha 3 vagy több találattal kikap a preferált csapat, az a tét elvesztésével jár.

Kulcsszó

AH -0.25

Leírás

Abban az esetben nyersz, ha az általad preferált csapat minimum 1 gól különbséggel megnyeri az adott meccset. Amennyiben a mérkőzés döntetlennel végződik, akkor a feltett téted egyik felét vissza fogod kapni, a másik felét viszont elveszíted.

Kulcsszó

AH -0.5

Leírás

Kizárólag csak abban az esetben nyersz ennél az ázsiai hendikep fogadás típusnál, ha az általad megtippelt csapat megnyeri a találkozót.

Kulcsszó

AH -0.75

Leírás

Abban az esetben nyersz, ha az általad megtippelt csapat minimum 2 gólos különbséggel nyeri meg az adott mérkőzést. Amennyiben csupán 1 gólos különbséggel nyer, akkor a fogadásra feltett téted egyik felét visszafizeti az online fogadóiroda, viszont a másik fele nyertes lesz.

Kulcsszó

AH -1.0

Leírás

Akkor fogsz nyerni ennél az ázsiai hendikep fogadás típusnál, ha az általad megtippelt csapat legalább két gólos különbséggel hozza a meccset. Amennyiben csak 1 gólos különbséggel nyer, a fogadásra feltett tét egészét visszakapod.

Kulcsszó

AH -1.25

Leírás

Amennyiben az általad megtippelt csapat minimum két gólos különbséggel nyer, a fogadásod nyertes. Viszont, ha csupán 1 góllal tud nyerni a kiszemelted, a téted 50%-át visszakapod, a felét viszont elveszted.

Kulcsszó

AH -1.5

Leírás

Ahhoz, hogy ezzel az ázsiai hendikep fogadással nyerhess, az általad megtippelt csapatnak minimum két gólos különbséggel kell megnyernie az adott mérkőzést.

Kulcsszó

AH -1.75

Leírás

Ennél a hendikep fogadás változatnál a nyeremény 100%-át akkor kapod meg, ha az általad megtippelt csapat minimum 3 gólos különbséggel hozza a meccset. Amennyiben a kiszemelted csupán 2 gólos különbséggel tud nyerni, akkor a téted 50%-át visszakapod, míg a fogadásra feltett téted másik fele nyertes lesz. Minden más esetben a fogadás összegét elveszted.

Kulcsszó

AH -2.0

Leírás

Abban az esetben, ha az általad megtippelt csapat csak két gólos különbséggel nyer, az online fogadóiroda visszafizeti a fogadásra feltett téted egészét. Amennyiben a csapatod képes 3 gólos különbséggel hozni az adott összecsapást, akkor a várható nyereményed 100%-át megkapod.

Kulcsszó

Number of Cards

Megnevezés

Büntetőlapok száma

Leírás

A mérkőzés során összesen kiosztott lapok (sárga, piros) számára fogadhatunk. Nem egész határt használnak itt is, így vagy alattra, vagy felettre tehetjük a voksunk. Egy piros lap, két sárga lapnak számít.

Kulcsszó

Team Corners

Megnevezés

Csapat szögletek

Leírás

Úgy működik, ahogy a csapat gólok is, tehát a választott mérkőzésen az egyik fél által elvégzett szögletek számára tippelhetünk, kétesélyes (alatt/felett) formában.

Kulcsszó

DBC

Megnevezés

Dupla esély

Leírás

A mérkőzés három lehetséges végkimenetelét leszűkítjük kettőre (1X - X2 - 12). Például az 1X-nél arra fogadunk, hogy a hazai csapat nyer, vagy döntetlen lesz az eredmény. X2 esetén a vendég csapat vagy győz vagy döntetlen lesz a végeredmény. 12 (egy kettő) esetén vagy a hazai vagy a vendégcsapat győzelmét várjuk. Ebben az esetben (döntetlen estén) elveszítjük a fogadást.

Kulcsszó

Single tip

Leírás

Az egyszeri kötés/fogadás (egyszeri tét) egy esemény, egy kimenetelére való fogadás. A választott tippnek helyesnek kell lennie, hogy a fogadás nyerjen.

Kulcsszó

Live bet

Megnevezés

Élő fogadás

Leírás

Manapság elég sok mérkőzés esetében elérhető, hogy a meccs közben is kínálnak fogadási lehetőséget a fogadóirodák. Ez az élő fogadás, tehát konkrétan a meccs közben tippelhetünk. Az esetek többségében videós közvetítést is biztosít az iroda, így egy helyen nézhetjük a sporteseményt és fogadhatunk is rá. A kínálat általában hasonló a mérkőzés előtti lehetőségekhez.

Kulcsszó

Timecast

Leírás

Ennél a fogadásnál el kell találni az első gólt szerző játékost és a gól időpontját. A gól időpontjára általában három intervallum választható: 1-20 perc , 20-45 perc és 46+ perc. A fogadás akkor nyertes, ha az első gólszerző játékost és a gól időintervallumát is eltaláltuk.

Kulcsszó

Time of First Card

Leírás

Itt arra tippelhetünk, hogy előre megadott időintervallumban osztanak-e ki lapot. Például lesz-e büntetőlap az első félórában.

Kulcsszó

First/Last Goal to Score

Leírás

Két fogadási típus, amelyeknél arra a játékosra tippelhetünk, aki szerintünk az első, vagy épp az utolsó találatot szerzi majd a mérkőzésen.

Kulcsszó

Corner Race

Leírás

A két csapat közül mely csapat éri el előbb, a megadott határszámot. Például lehet tippelni arra , hogy a Liverpool éri el előbb a 3-at. Ez a fogadás akkor nyertes, ha az angol csapat előbb végez el 3 szögletet, mint az ellenfele.

Kulcsszó

Result and Both Team Score Yes/No

Leírás

Itt a „Játékidő eredménye” és „Mindkét csapat szerez gólt” esemény van kombinálva. Hat lehetséges kimenetel van: 1) Hazai csapat nyer és mindkét csapat szerez gólt 2) Hazai csapat nyer és nem mindkét csapat szerez gólt 3) Döntetlen és mindkét csapat szerez gólt 4) Döntetlen és Nem mindkét csapat szerez gólt 5) Vendég csapat nyer és mindkét csapat szerez gólt 6) Vendég csapat nyer és nem mindkét csapat szerez gólt.

Kulcsszó

Half Time or Full Time

Leírás

Arra lehet tippelni, hogy az adott csapat félidőben vagy a mérkőzés végén vezetni fog. A kettő közül ha az egyik teljesül, a fogadás nyertes. Természetesen a döntetlent is megtehetjük és ha a félidő vagy a végeredmény döntetlen, akkor nyertünk is.

Kulcsszó

Half Time/Full Time

Leírás

Ez a fogadási típus, két tippet is magába foglal (többes kötés), hiszen a félidői állás mellett, a végeredményt is el kell találni. Összesen 9 kimenetel közül választhatunk (Félidei állás/Végeredmény - 1/1; 1/2; 1/X; 2/1; 2/2; 2/X; X/1; X/2; X/X).

Kulcsszó

Half Time

Megnevezés

Félidő eredmény

Leírás

A félidei állásra lehet tippelni háromesélyes formában (hazai (1) – döntetlen (X) – vendég(2)).

Kulcsszó

Goal in both halves

Leírás

Olyan fogadási típus, melynél arra teszünk fel pénzt, hogy mindkét játékrészben születik gól. A nyertes fogadáshoz lényegtelen, hogy melyik csapat szerzi a gólokat, amikből tehát legalább egy kell mindegyik félidőben.

Kulcsszó

SH_GG

Leírás

Ennél a fogadási piacnál arra lehet fogadni, hogy a mérkőzés második félidejében rúgnak-e gólt a csapatok. Ha bármelyik csapat által születik gól a második félidőben, akkor a „Második félidőben gólt rúg” (SH GG - Second Half Goal Goal) valósul meg. Amennyiben viszont nem születik gól a második félidőben, akkor a „Második félidőben nincs gól” (SH NG - Second Half No Goal) fogadás lesz a nyertes.

Kulcsszó

FH_GG

Leírás

Ennél a piacnál arra lehet fogadni, hogy a mérkőzés első félidejében rúgnak-e gólt a csapatok. Ha bármelyik csapat által születik gól az első félidőben, akkor az „Első félidőben gólt rúg” (FH GG - First Half Goal Goal) valósul meg. Amennyiben viszont nem születik gól az első félidőben, akkor az „Első félidőben nincs gól” ( FH NG - First Half No Goal) fogadás lesz a nyertes.

Kulcsszó

UO05

Leírás

Egy olyan népszerű fogadási lehetőség, ahol a fogadónak azt kell megtippelnie, hogy a fogadásban érintett két csapat összesített góljaiknak a száma egy meghatározott érték feletti (több), vagy alatti (kevesebb) lesz, tehát mindkét csapat találatai számítanak, amik összeadódnak. Általában nem egész, hanem felezett értékhatárokat adnak meg a fogadóirodák és ehhez a megadott határhoz képest fogadhatunk arra, hogy ennél több (over), vagy épp kevesebb (under) gól születik a mérkőzésen. Például: „Gólszám 0.5” Ennél a fogadási lehetőségnél az alábbi két kimenetel kerül feltüntetésre: 1) Kevesebb, mint 0,5 (U0.5). Nyertessé akkor válik a fogadás, ha nem esik gól a mérkőzésen. 2) Több, mint 0,5 (O0.5). Nyertessé akkor válik a fogadás, ha 1, vagy több gól születik a mérkőzésen. A határ 0,5-től kezdődik, ahol nyertes a tippünk, ha legalább egy gól lesz. Ezzel válik kétesélyessé a fogadás, hiszen 0.5 találat nem lesz, vagy alatta lesz a gólok száma, vagy felette.

Kulcsszó

UO15

Leírás

Egy olyan népszerű fogadási lehetőség, ahol a fogadónak azt kell megtippelnie, hogy a fogadásban érintett két csapat összesített góljaiknak a száma egy meghatározott érték feletti (több), vagy alatti (kevesebb) lesz, tehát mindkét csapat találatai számítanak, amik összeadódnak. Általában nem egész, hanem felezett értékhatárokat adnak meg a fogadóirodák és ehhez a megadott határhoz képest fogadhatunk arra, hogy ennél több (over), vagy épp kevesebb (under) gól születik a mérkőzésen. Például: „Gólszám 1.5” Ennél a fogadási lehetőségnél az alábbi két kimenetel kerül feltüntetésre: 1) Kevesebb, mint 1.5 (U1.5). Nyertessé akkor válik a fogadás, ha 1, vagy ha nem esik gól a mérkőzésen. 2) Több, mint 1.5 (O1.5). Nyertessé akkor válik a fogadás, ha 2, vagy több gól születik a mérkőzésen. Ezzel válik kétesélyessé a fogadás, hiszen 1.5 találat nem lesz, vagy alatta lesz a gólok száma, vagy felette.

Kulcsszó

UO25

Leírás

Egy olyan népszerű fogadási lehetőség, ahol a fogadónak azt kell megtippelnie, hogy a fogadásban érintett két csapat összesített góljaiknak a száma egy meghatározott érték feletti (több), vagy alatti (kevesebb) lesz, tehát mindkét csapat találatai számítanak, amik összeadódnak. Általában nem egész, hanem felezett értékhatárokat adnak meg a fogadóirodák és ehhez a megadott határhoz képest fogadhatunk arra, hogy ennél több (over), vagy épp kevesebb (under) gól születik a mérkőzésen. Például: „Gólszám 2.5” Ennél a fogadási lehetőségnél az alábbi két kimenetel kerül feltüntetésre: 1) Kevesebb, mint 2.5 (U2.5). Nyertessé akkor válik a fogadás, ha 1, vagy 2 gól születik, illetve ha nem esik gól a mérkőzésen. 2) Több, mint 2.5 (O2.5). Nyertessé akkor válik a fogadás, ha 3, vagy több gól születik a mérkőzésen. Ezzel válik kétesélyessé a fogadás, hiszen 2.5 találat nem lesz, vagy alatta lesz a gólok száma, vagy felette.

Kulcsszó

UO35

Leírás

Egy olyan népszerű fogadási lehetőség, ahol a fogadónak azt kell megtippelnie, hogy a fogadásban érintett két csapat összesített góljaiknak a száma egy meghatározott érték feletti (több), vagy alatti (kevesebb) lesz, tehát mindkét csapat találatai számítanak, amik összeadódnak. Általában nem egész, hanem felezett értékhatárokat adnak meg a fogadóirodák és ehhez a megadott határhoz képest fogadhatunk arra, hogy ennél több (over), vagy épp kevesebb (under) gól születik a mérkőzésen. Például: „Gólszám 3.5” Ennél a fogadási lehetőségnél az alábbi két kimenetel kerül feltüntetésre: 1) Kevesebb, mint 3.5 (U3.5). Nyertessé akkor válik a fogadás, ha 1, 2, vagy 3 gól születik, illetve ha nem esik gól a mérkőzésen. 2) Több, mint 3.5 (O3.5). Nyertessé akkor válik a fogadás, ha 4, vagy több gól születik a mérkőzésen. Ezzel válik kétesélyessé a fogadás, hiszen 3.5 találat nem lesz, vagy alatta lesz a gólok száma, vagy felette.

Kulcsszó

UO45

Leírás

Egy olyan népszerű fogadási lehetőség, ahol a fogadónak azt kell megtippelnie, hogy a fogadásban érintett két csapat összesített góljaiknak a száma egy meghatározott érték feletti (több), vagy alatti (kevesebb) lesz, tehát mindkét csapat találatai számítanak, amik összeadódnak. Általában nem egész, hanem felezett értékhatárokat adnak meg a fogadóirodák és ehhez a megadott határhoz képest fogadhatunk arra, hogy ennél több (over), vagy épp kevesebb (under) gól születik a mérkőzésen. Például: „Gólszám 4.5” Ennél a fogadási lehetőségnél az alábbi két kimenetel kerül feltüntetésre: 1) Kevesebb, mint 4.5 (U4.5). Nyertessé akkor válik a fogadás, ha 1, 2, 3 vagy 4 gól születik, illetve ha nem esik gól a mérkőzésen. 2) Több, mint 4.5 (O4.5). Nyertessé akkor válik a fogadás, ha 5, vagy több gól születik a mérkőzésen. Ezzel válik kétesélyessé a fogadás, hiszen 4.5 találat nem lesz, vagy alatta lesz a gólok száma, vagy felette.

Kulcsszó

UO55

Leírás

Egy olyan népszerű fogadási lehetőség, ahol a fogadónak azt kell megtippelnie, hogy a fogadásban érintett két csapat összesített góljaiknak a száma egy meghatározott érték feletti (több), vagy alatti (kevesebb) lesz, tehát mindkét csapat találatai számítanak, amik összeadódnak. Általában nem egész, hanem felezett értékhatárokat adnak meg a fogadóirodák és ehhez a megadott határhoz képest fogadhatunk arra, hogy ennél több (over), vagy épp kevesebb (under) gól születik a mérkőzésen. Például: „Gólszám 5.5” Ennél a fogadási lehetőségnél az alábbi két kimenetel kerül feltüntetésre: 1) Kevesebb, mint 5.5 (U5.5). Nyertessé akkor válik a fogadás, ha 1, 2, 3, 4 vagy 5 gól születik, illetve ha nem esik gól a mérkőzésen. 2) Több, mint 5.5 (O5.5). Nyertessé akkor válik a fogadás, ha 6, vagy több gól születik a mérkőzésen. Ezzel válik kétesélyessé a fogadás, hiszen 5.5 találat nem lesz, vagy alatta lesz a gólok száma, vagy felette.

Kulcsszó

Total Goals by Home/Away team

Leírás

Ennél a fogadási típusnál a hazai vagy a vendég együttes góljainak a számára fogadhatunk, egy nem egész határhoz viszonyítva (alatt/felettre). Így lesz két kimenetele a fogadásunknak.

Kulcsszó

Number of goals

Leírás

A kiválasztott mérkőzésen szerzett találatok számát tippelhetjük meg pontosan. Fogadhatunk akár arra is, hogy nem születik gól (0 gól). Sok irodánál lehetőségünk nyílik rá, hogy külön a csapatokra fogadjunk gólszám szerint, illetve ugyanezt megtehetjük a félidőkre lebontva is.

Kulcsszó

Goal Scorer

Megnevezés

Gólszerző

Leírás

A mérkőzésen gólt szerző játékosra tippelhetünk. Létezik olyan változat is, amikor néhány játékost kiemelnek a csapatokból, akiknél arra is fogadhatunk, legalább 2 vagy épp 3 gólt szereznek. Egyes irodáknál (Pl. Bet365) némely játékos esetében lehetőségünk nyílik megjátszani a "Nem szerez gólt" opciót is.

Kulcsszó

Team to Score

Leírás

Négy lehetőséget magába foglaló fogadási típus. Lehet tippelni arra, hogy nem találnak be a csapatok (nincs gól) és arra is, hogy mindkét csapat betalál. Illetve választhatjuk a csak hazai, vagy csak vendég csapat gólját is, amiknél a nyerés feltétele, hogy a másik csapat ne találjon be.

Kulcsszó

Triple mixed betting

Megnevezés

Hármas kötés

Leírás

A hármas (vagy több) kötés három (vagy több) tippből áll, három (vagy több) eseményre vonatkozóan. Az összes tippnek helyesnek kell lennie, hogy a fogadás nyerjen.

Kulcsszó

Long term betting

Leírás

Többnyire az adott bajnokság nyertesére, legjobb vagy épp legeredményesebb játékosára fogadhatunk ilyen módon. Ahogy a neve is utal rá, nem egyetlen mérkőzésre tippelünk, hanem egy adott sportesemény, liga, bajnokság későbbi szakaszára vagy épp legeredményesebb játékosára fogadhatunk ilyen módon. Ez a hosszú táv jelenthet heteket, hónapokat, de akár éveket is. Ebben az esetben például még a foci VB kezdete előtt, megjátszhatjuk VB győztesnek, az általunk kiválasztott ország csapatát, jellemzően jobb szorzóval. Előny az, hogy magas szorzót kapunk, de jelentős hátrány, hogy hosszú időre, hónapokra de nem ritkán akár fél évre is kizárhatjuk a befektetett tőkénket. 

Kulcsszó

Wincast

Leírás

Ennél az fogadásnál a „Játékidő eredménye” (1-hazai, 2-vendég, X-döntetlen) és az „Első gólt szerző játékos” esemény van kombinálva. A fogadás akkor nyertes, ha minkét kombinált esemény kimenetele nyertes.

Kulcsszó

Result and Over/Under

Leírás

Néhány fogadóirodánál például a Bwin-n találkozhatunk ezzel a fogadási típussal. Ennél a fogadásnál a „Játékidő eredménye” (1-hazai, 2-vendég, X-döntetlen) és a „Gólok alatt/felett” esemény van kombinálva. A fogadás akkor nyertes, ha minkét kombinált esemény kimenetele nyertes.

Kulcsszó

Double mixed betting

Megnevezés

Kettes kötés

Leírás

A kettes kötés két különböző sporteseményből válogatott tipp. Mindkét tippnek helyesnek kell lenni, hogy a fogadás nyerjen.

Kulcsszó

To Be Booked

Megnevezés

Lapot kap

Leírás

A hivatalos csapatkeretben szereplő játékosok esetében fogadhatunk arra, hogy kapnak büntetőlapot (piros, sárga) a mérkőzés során.

Kulcsszó

Red Card given

Megnevezés

Lesz piros lap

Leírás

Két kimenetelű fogadás (igen vagy nem), amelyben tippelhetünk, hogy a mérkőzés ideje alatt lesz-e piros lap.

Kulcsszó

BTS

Leírás

Két kimenetelű fogadás (Igen/Nem). Amennyiben arra érkezik tipp, hogy mindkét csapat szerez gólt (Igen - BTTS), fogadásunk akkor nyertes, ha mind a két fél betalál a mérkőzés során.

Kulcsszó

DNB

Leírás

Szó szerint fordítva: nincs fogadás döntetlenre. A döntetlent itt kizárják a fogadásból és csak a két csapat győzelmére lehet tippelni. Amennyiben a fogadott csapat nyer, úgy megnyertük a fogadást, viszont döntetlen esetén a tét visszajár.

Kulcsszó

Corners

Leírás

Ennél a fogadás típusnál három kimenetelt adnak meg számunkra. Például: 9 felett - Pontosan 9 szöglet - 9 alatt.

Kulcsszó

Anytime Scorecast

Leírás

Gyakorlatilag ugyanaz mint a Scorecast csak itt a „Pontos végeredményt” és „Bármikor gólt szerző játékos” esemény van kombinálva. A fogadás akkor nyertes, ha minkét kombinált esemény kimenetele nyertes.

Kulcsszó

Scorecast

Leírás

Ennél a fogadásnál a „Pontos végeredményt” és az „Első gólt szerző játékos” esemény van kombinálva. Scorecast fogadható általában csak az első félidőre is. A fogadás akkor nyertes, ha minkét kombinált esemény kimenetele nyertes.

Kulcsszó

Correct Score

Leírás

A mérkőzés pontos végeredményére történő fogadás. Például: Barcelona - Arsenal 2:1.

Kulcsszó

Total Corners 10.5 under/over

Leírás

Ennél a fogadási típusnál azt kell megtippelni, hogy a csapatok összesen, a teljes játékidőben (90 perces játékidőben) 10,5 szögletnél kevesebb vagy több szögletet rúgnak. Itt felezett értékhatárokat adnak meg a fogadóirodák és ehhez a megadott határhoz képest fogadhatunk arra, hogy ennél több (over), vagy épp kevesebb (under) szöglet születik a mérkőzésen. Például: „10,5 szöglet”. Ennél a fogadási lehetőségnél az alábbi két kimenetel kerül feltüntetésre: 1) Kevesebb, mint 10.5 szöglet. Nyertessé akkor válik a fogadás, ha 10, vagy annál kevesebb szöglet születik a mérkőzésen. 2) Több, mint 10.5. Nyertessé akkor válik a fogadás, ha 11, vagy ennél több szöglet születik a mérkőzésen. Ezzel válik kétesélyessé a fogadás, hiszen 10.5 szöglet nem lesz, vagy alatta lesz a szögletek száma, vagy felette.

Kulcsszó

Total Corners 11.5 under/over

Leírás

Ennél a fogadási típusnál azt kell megtippelni, hogy a csapatok összesen, a teljes játékidőben (90 perces játékidőben) 11,5 szögletnél kevesebb vagy több szögletet rúgnak. Itt felezett értékhatárokat adnak meg a fogadóirodák és ehhez a megadott határhoz képest fogadhatunk arra, hogy ennél több (over), vagy épp kevesebb (under) szöglet születik a mérkőzésen. Például: „11,5 szöglet”. Ennél a fogadási lehetőségnél az alábbi két kimenetel kerül feltüntetésre: 1) Kevesebb, mint 11.5 szöglet. Nyertessé akkor válik a fogadás, ha 11, vagy annál kevesebb szöglet születik a mérkőzésen. 2) Több, mint 11.5. Nyertessé akkor válik a fogadás, ha 12, vagy ennél több szöglet születik a mérkőzésen. Ezzel válik kétesélyessé a fogadás, hiszen 11.5 szöglet nem lesz, vagy alatta lesz a szögletek száma, vagy felette.

Kulcsszó

Total Corners 12.5 under/over

Leírás

Ennél a fogadási típusnál azt kell megtippelni, hogy a csapatok összesen, a teljes játékidőben (90 perces játékidőben) 12,5 szögletnél kevesebb vagy több szögletet rúgnak. Itt felezett értékhatárokat adnak meg a fogadóirodák és ehhez a megadott határhoz képest fogadhatunk arra, hogy ennél több (over), vagy épp kevesebb (under) szöglet születik a mérkőzésen. Például: „12,5 szöglet”. Ennél a fogadási lehetőségnél az alábbi két kimenetel kerül feltüntetésre: 1) Kevesebb, mint 12.5 szöglet. Nyertessé akkor válik a fogadás, ha 12, vagy annál kevesebb szöglet születik a mérkőzésen. 2) Több, mint 12.5. Nyertessé akkor válik a fogadás, ha 13, vagy ennél több szöglet születik a mérkőzésen. Ezzel válik kétesélyessé a fogadás, hiszen 12.5 szöglet nem lesz, vagy alatta lesz a szögletek száma, vagy felette.

Kulcsszó

Total Corners 8.5 under/over

Leírás

Ennél a fogadási típusnál azt kell megtippelni, hogy a csapatok összesen, a teljes játékidőben (90 perces játékidőben) 8,5 szögletnél kevesebb vagy több szögletet rúgnak. Itt felezett értékhatárokat adnak meg a fogadóirodák és ehhez a megadott határhoz képest fogadhatunk arra, hogy ennél több (over), vagy épp kevesebb (under) szöglet születik a mérkőzésen. Például: „8,5 szöglet”. Ennél a fogadási lehetőségnél az alábbi két kimenetel kerül feltüntetésre: 1) Kevesebb, mint 8.5 szöglet. Nyertessé akkor válik a fogadás, ha 8, vagy annál kevesebb szöglet születik a mérkőzésen. 2) Több, mint 8.5. Nyertessé akkor válik a fogadás, ha 9, vagy ennél több szöglet születik a mérkőzésen. Ezzel válik kétesélyessé a fogadás, hiszen 8.5 szöglet nem lesz, vagy alatta lesz a szögletek száma, vagy felette.

Kulcsszó

Total Corners 9.5 under/over

Leírás

Ennél a fogadási típusnál azt kell megtippelni, hogy a csapatok összesen, a teljes játékidőben (90 perces játékidőben) 9,5 szögletnél kevesebb vagy több szögletet rúgnak. Itt felezett értékhatárokat adnak meg a fogadóirodák és ehhez a megadott határhoz képest fogadhatunk arra, hogy ennél több (over), vagy épp kevesebb (under) szöglet születik a mérkőzésen. Például: „9,5 szöglet”. Ennél a fogadási lehetőségnél az alábbi két kimenetel kerül feltüntetésre: 1) Kevesebb, mint 9.5 szöglet. Nyertessé akkor válik a fogadás, ha 9, vagy annál kevesebb szöglet születik a mérkőzésen. 2) Több, mint 9.5. Nyertessé akkor válik a fogadás, ha 10, vagy ennél több szöglet születik a mérkőzésen. Ezzel válik kétesélyessé a fogadás, hiszen 9.5 szöglet nem lesz, vagy alatta lesz a szögletek száma, vagy felette.

Kulcsszó

1X2

Leírás

A legismertebb fogadási típus, a mérkőzés végeredményére (hazai (1) – döntetlen (X) – vendég(2)) történő háromesélyes fogadás.

Kulcsszó

Most Corners

Megnevezés

Több szöglet

Leírás

Arra tippelünk, hogy melyik csapat végez el több szögletet a mérkőzésen. Háromesélyes fogadás, hiszen a két csapat közül egyik és másik is nyerheti, de lehet döntetlen is.

Tételek 1 től 69-ig / összesen 69 (1 oldal)